Kanjer Mountain Challenge Sponsorpakketten

Steun onze Kanjers

“Elk kind heeft recht op beweging en ontspanning, ook een kind met aandoening, beperking of (financiële) onmogelijkheid!” aldus Stichting Kanjers voor Kanjers. Om dat te kunnen realiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren. U kunt de Kanjer mountain Challenge, en daarmee Stichting Kanjers voor kanjers, zowel financiëel als materieel ondersteunen en motiveren.

Bankgegevens
De (actie) bijdragen aan de Kanjer Mountain Challenge kunnen worden gestort op bankrekeningnummer: NL87 RABO 0135 7131 29  t.n.v. de Tristan Hoffman Challenge te Groenlo. Voor de overige sponsorpakketten ontvangt u van ons een factuur.

Sponsor uw eigen Kanjer

U stort een vrij te kiezen sponsorbedrag via de doneerknop achter de naam van de betreffende deelnemer. Bij sponsoring van een bedrag van € 100,00 of meer, kan uw bedrijfslogo geplaatst worden op de website van de Kanjer Mountain Challenge onder het submenu: Sponsoren deelnemers. 

Sponsor voor onze naamsbekendheid

Plaats een banner op uw website
U kunt onze stichting ook helpen meer bekendheid te verwerven door een banner van onze challenge op uw website te plaatsen.

Plaats een stopper in uw (bedrijfs)krant of tijdschrift
In een krant of tijdschrift worden vaak ter opvulling van een pagina zogenaamde 'stoppers' gebruikt. Wij zouden het fijn vinden als het Logo van de Kanjer Mountain Challenge daarvoor in aanmerking kan komen. Zo kunnen we nog meer mensen bereiken met onze goede doelen. 

Heeft u andere ideeën over sponsoring? Wij horen graag in welke vorm u onze Kanjers/Challenge wilt ondersteunen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving kamer van koophandel
Stichting Kanjers voor Kanjers is opgericht op 9 april 2009 door Notaris Roerdink te Groenlo als goede doelen stichting. De stichting staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland onder dossiernummer 09196013 en heeft een ANBI-status.
Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor