Geweldige ervaring! – Miek Somhorst

En het is alweer een week na de Challenge. Wat geweldig vond ik het! Heb niet alleen genoten van de Challenge zelf, maar ook van het weer, het gezelschap en de natuur. Toen ik de berg op liep, heb ik tegen mezelf gezegd: "zo en nu snap ik ook waarom ik die zaterdag avondjes stappen aan de kant heb gezet en veel zondag ochtendjes vroeg me bed uit ben gegaan." Dat was het zeker waard! Ik vond het een bijzondere ervaring en zou volgend jaar zo weer mee willen!

Ik vond het bijzonder om te zien hoe alle kanjers, zonder dat iedereen elkaar kent, elkaar zoveel positieve energie toespreekt onder de Challenge. En hoeveel kracht je ervan krijgt om dan die laatste zwaarste kilometers door te zetten. En hoe zwaar iedereen het ook had, we zijn allemaal boven gekomen. Geweldig toch!

Helaas ben ik niet geslaagd voor mijn examens. Maar heb het eerste voordeel alweer ontdekt. Volgend jaar is er genoeg tijd om weer mee te gaan met de Challenge. Ik doe volgend jaar gewoon nog een keer 5havo op de zelfde school en weet zeker dat het dan helemaal goed komt.

Ik wil iedereen bedanken voor de bijzondere ervaring, alle gezelligheid en de mooie tocht! En in het bijzonder natuurlijk Petra Cornelissen, omdat zij alle prachtige trainingen van het afgelopen half jaar heet uitgezocht en geregeld!

blog 3 thc miek1

blog 3 thc miek2

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor