Blog 2 van Miek Somhorst

Jammer. M'n verjaardag loopt dit jaar niet zoals gepland. Ik hoopte dit weekend dubbel feest te kunnen vieren, maar feest zit er dit weekend niet in. Helaas ben ik gezakt voor mijn HAVO examen en moet ik dinsdagmiddag een herkansing doen. Gelukkig zijn de Nederlands examen op dinsdag en kan ik dus wel gewoon mee naar Italië!

Vanavond stuur ik familie en vrienden ook maar vroeg naar huis. Morgen ben ik namelijk van 9 tot 5 op een examentraining, zodat ik volgende week woensdag alsnog de vlag uit mag hangen en kan zeggen dat ik geslaagd ben. Toch ben ik trots op mezelf want voor scheikunde, het vak waar ik normaal altijd onvoldoendes voor haalde en waar ik bijles voor had, heb ik het hoogst gescoord! Dat had ik nou niet verwacht.

Maar ondanks deze tegenvaller ben ik wel weer een jaartje ouder geworden vandaag en heb ik nog wel tijd om taart te eten en cadeautjes uit te pakken. En hou ik het weerbericht in Levico goed in de gaten! Ziet er heerlijk uit. En door die foto's die ik al op Facebook heb gezien, krijg ik er nog meer zin in!

Deze week krijg ik plots nog een mailtje met een sponsorbijdrage. Mijn tante was bijna vergeten dat de tijd zo snel ging en dat we over 3 nachtjes al weggaan. Dus was ook zij zo lief Jeanine en mij nog wat sponsorgeld te geven!

Ik kan niet wachten om dinsdagavond in de bus te stappen naar Italië. Ik heb er super veel zin in en tot dinsdag!

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor