Frans en Margo de Wit: "Met de bus op weg naar Jausiers, Zuid-Frankrijk"

19.15 uur. De bus van Gelderesch Reizen arriveert bij De Radstake in Heelweg. De bagage wordt snel ingeladen en rond 20.00 uur vertrekt de bus richting het zonnige Zuiden. De reisomstandigheden zijn perfect. Er is voldoende ruimte in de bus, ook voor de deelnemers met lange benen. Voor Margo, met haar gebroken knie, was de gehele achterbank een prima plek tijdens de reis. Zitten, liggen, het kon allemaal.

De chauffeurs van Gelderesch Reizen, Gert en Raymond, wisten de vaart er goed in te houden. Dit maakte dat de reis zeer voorspoedig verliep. In Luxemburg, niet ver van de Franse grens, werd een eerste stop ingelast. Weer in de bus, werd het tijd om de slaapmuts op te zetten en heerste er een serene rust in de bus. De stoelen konden ver genoeg achterover geplaatst worden, waardoor iedereen goed kon slapen. De tweede stop, ver in Frankrijk, wisselden de chauffeurs en kwam Raymond weer achter het stuur.

Zonder al te veel oponthoud arriveerden we, monter en wel, rond de klok van 12.00 uur in Jausiers. Hier stond de kerngroep van de Tristan Hoffman Challenge ons al op te wachten. De kamers waren al ingedeeld en zien er perfect uit. We gaan ervan uit dat alles zo verloopt als deze reis vandaag, want de organisatie van het geheel is gewoon super!

Hup Kanjers, op naar de Bonette!

Groet,  Margo & Frans de Wit

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor