Tristan Hoffman Challenge 2018 - After movie

Tristan Hoffman Challenge 2019 - Promo

Laatste nieuws

Prachtig hotel in Lourdes

In Lourdes -beroemd als katholieke bedevaartsplaats- hebben we dit prachtige grote hotel weten te strikken als locatie voor de Tristan Hoffman CHallenge 2019. Dit hotel is volledig ingericht op grote groepen en op sporters. Prachtige kamers voorzien van alle gemakken, een keuken waaruit de meest heerlijke gerechten komen en voor de fietsers onder ons is in de kelder een speciale fietsenstalling. Er is een tuin waar voor ons vele zitjes gemaakt worden zodat we na onze sportieve activiteiten ook heerlijk kunnen genieten van het (hopelijk) mooie weer. En natuurlijk heeft het hotel een grote bar met lounge voor een afzakkertje. Het hotel is centraal gelegen in Lourdes. Parkeergelegenheid voldoende. Kortom: hotel Alba in Lourdes wordt eind juni omgetoverd tot hotel Tristan Hoffman Challenge! 

Fantastische verkenning!

Onlangs is een deel van de kerngroep naar Lourdes afgereisd om de berg te verkennen en het hotel te inspecteren. Conclusie: wat is het een mooie berg en wat hebben we een gaaf hotel. Alle medewerking van de hoteleigenaar die vol enthousiasme ons voorziet van tips voor de omgeving. En de omgeving....geniet alvast van deze foto's!

Tiende editie: de Col d'Aubisque in Zuid-Frankrijk

Wie had dat durven denken? De inschrijving voor de Tristan Hoffman Challenge 2019 was na een week al helemaal vol. Uniek in ons bestaan!

We gaan met een grote groep naar Zuid-Frankrijk waar we in de plaats Lourdes verblijven. Binnenkort ontvangen alle deelnemers en supporters een mail met daarin meer informatie. 

 

 

 

De dagen voor de grote dag zitten er bijna op!

Bekijk hier de foto's van het groepsfoto moment en hier wat algemene sfeerbeelden vanuit Levico en ons hotel.

2018 THC groep 500

De Tristan Hoffman Challenge 2018 is gestart!

Heerlijk vertoeven hier bij ons prachtige hotel in Levico Terme. Iedereen weet dat we gearriveerd zijn.

Het hotel is omgetoverd in de kleuren paars en groen, de deelnemers profiteren volop van de gemakken van het hotel en genieten met een hoofdletter G van de super mooie omgeving.

Meer foto's volgen uiteraard. Wil je sneller op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan via Facebook!

Prachtig verblijf in Levico Terme

De dagen rond de Challenge verblijven alle deelnemers, supporters en vrijwilligers van de Tristan Hoffman Challenge in het prachtige hotel Grand Imperial in Levico Terme. Een sauna, wellness, binnenbaden, buitenbaden, grote tuinen, gezellige terrassen en een heerlijk restaurant zorgt ervoor dat ons verblijf daar werkelijk TOP wordt. We gaan Genieten met een hoofdletter G.

 

Eerste gezamenlijke training zondag 25 maart 2018

Op zondag 25 maart aanstaande is het dan eindelijk zover: de eerste gezamenlijke training voor de Tristan Hoffman Challenge 2018. Vanaf de Radstake in Heelweg gaan alle fietsers, hardlopers en wandelaars hun eerste training volgen.

8.30 uur verzamelen

De eerste trainingsochtend op zondag 25 maart start om 08.30 uur bij de Radstake aan de Twenteroute 8 in Heelweg (tussen Lichtenvoorde en Varsseveld). Na een welkomstwoordje van de kerngroep en een gratis kop koffie gaan we vanaf ongeveer 09.00 uur op pad. We zien graag dat je tijdens de training de kleding van de Tristan Hoffman Challenge draagt. Heb je de kleding nog niet, ga dan snel naar John Theissen Tweewielers in Lichtenvoorde. Daar kun je kleding passen en direct meenemen. 

Doe mee aan de eerste training en voel de saamhorigheid die deze Challenge zo speciaal maakt! Geef je op bij Marcel Piek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers tijdens de training.

Na de training is er in het café van de Radstake nog volop gelegenheid om even bij te komen en na te praten. De consumpties zijn dan wel voor eigen rekening. Neem dus wat kleingeld mee. 

PS: 
mochten de weersomstandigheden zondagochtend 25 maart zo zijn dat trainen niet verantwoord is, dan ontvang je hier uiterlijk zondagmorgen 07.00 uur een mail over. Houd je mail dus in de gaten. Ook via onze Facebook-pagina houden wij je op de hoogte.

Tot 25 maart!

De inschrijving voor 2018 is gesloten!

Voor de Tristan Hoffman Challenge van 2018 is de maximale bezetting in het hotel bereikt.

Helaas moeten we dus de inschrijving sluiten.

Mocht je toch nog mee willen, stuur ons dan een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we je op een wachtlijst kunnen plaatsen.

Meer artikelen...

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor