Informatieavond voor deelnemers en supporters

Voor alle deelnemers en supporters van de Tristan Hoffman Challenge 2019 wordt er woensdag 13 maart een informatieavond gehouden bij de Radstake aan de Twenteroute 8 in Heelweg (Varsseveld).

We hebben een gevarieerd programma waarmee we vooruitkijken naar dé uitdaging van het jaar: het beklimmen van de Col d’Aubisque in het mooie Frankrijk. Je krijgt onder andere tips van onze fysiotherapeut Fonny Heijerman om je goed voor te bereiden. We geven je informatie over de dagen rond de Challenge, de reis naar Frankrijk en het verblijf in het hotel. Daarnaast willen we je graag informeren over ons goede doel; Stichting Kanjers voor Kanjers. 

Vanaf 19.30 uur ben je, samen met je partner, van harte welkom bij De Radstake. Wij starten om 20.00 uur met het programma.

Kleding:
Heb je nog extra kleding nodig voor de komende trainingen en de Challenge, dan bieden we je die avond de mogelijkheid om dit ter plekke te kopen (betaling graag per pin). De voorraad is niet groot, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt. We willen je er nogmaals op attenderen dat tijdens de gezamenlijke trainingen, uitsluitend het huidige tenue van de Tristan Hoffman Challenge gedragen mag worden. Dit is voor de herkenbaarheid én om onze sponsoren, die de organisatie van de Challenge mogelijk maken, goed te presenteren.

Acties:
Om sponsorgeld in te zamelen hebben enkele deelnemers vesten en truien van de Tristan Hoffman Challenge 2019 gemaakt. In de pauze is er de mogelijkheid in de hal van de Radstake deze te kopen. Als er meer deelnemers zijn die graag hun actie onder de aandacht willen brengen dan kan dat. Wil je ons laten weten als je hier gebruik van wil maken?

Zien we je op de informatieavond?

Aanmelden graag vóór zondag 10 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je bij je aanmelding aangeven met hoeveel personen je naar de informatieavond komt?

 

 

 

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor