Tristan Hoffman Challenge 2017: Groot succes!

 

Maar liefst 141 deelnemers stonden vrijdag 23 juni heel vroeg aan de start van de achtste Tristan Hoffman Challenge 2017. Vanuit het Italiaanse plaatsje Prato aan de voet van de Stelvio vertrokken de deelnemers met één doel, het halen van de top. De dagen ervoor was het tropisch warm en ook deze dag zou het erg heet worden. Voorzien van voldoende water gingen alle wandelaars, hardlopers en fietsers van start.

Onderweg werden de deelnemers aangemoedigd door vele meereizende supporters. Het was enorm afzien, maar meer dan de moeite waard. Op de top werden ze onder een luid applaus en met opzwepende muziek onthaald. Naamgever en Kanjers voor Kanjers ambassadeur Tristan Hoffman gaf iedere deelnemer met een grote glimlach de welverdiende medaille. 

Pascal, Kevin en Marsha maken Challenge extra bijzonder
Een groot gedeelte van de opbrengst van deze Challenge wordt besteed aan het inrichten van een beweegplein voor SVO het Bariet in Lichtenvoorde. Drie leerlingen gaven aan graag mee te willen doen aan de Challenge om zo ook hun steentje bij te kunnen dragen. En het is ze gelukt. Pascal en Kevin bedwongen de Stelvio hardlopend en Marsha ging de berg wandelend op. Een bekroning op een onvergetelijke Challenge.

Opbrengst voor Kanjers voor Kanjers
’s Avonds werd de voorlopige opbrengst bekend gemaakt. De deelnemers hebben tot nu toe maar liefst bijna € 95.000,00 ingezameld voor ons goede doel. Een geweldige opbrengst die nog elke dag stijgt, want er kan nog gedoneerd worden tot 1 augustus.

Foto's en film
Foto's - De challenge
Foto's - De deelnemers
Foto's - Vrijdagavond
Foto's - Donderdagavond
Foto's - Donderdag
Foto's - Woensdag

Meer foto's? -> Kijk dan op onze facebook-pagina.
Binnenkort worden de filmbeelden over deze prachtige Challenge op de website geplaatst.

2017 Tristan Hoffman Challenge Groep 500

 

 

 

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor