4 november: extra informatiebijeenkomst Tristan Hoffman Challenge

 

Interesse in of al deelnemer aan de Tristan Hoffman Challenge op 23 juni 2017? Kom naar onze extra informatiebijeenkomst!

Als (potentiële) deelnemer aan de Tristan Hoffman Challenge 2017 bieden wij je de mogelijkheid om een extra informatiebijeenkomst bij te wonen die de kerngroep samen met Keifit Lichtenvoorde en Centrum in Beweging organiseert.

Tijdens deze avond ligt de nadruk op trainingsadviezen, trainingsmogelijkheden en medische begeleiding. Keifit Lichtenvoorde en Fysiotherapiepraktijk Centrum in Beweging uit Lichtenvoorde geven je hierover allerlei informatie en uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen over de Tristan Hoffman Challenge.

Vrijdag 4 november 2016 ben je van harte welkom bij Keifit Lichtenvoorde (Lievelderweg 88a) van 19.45 – 21.00 uur.

Kom je naar deze informatiebijeenkomst? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS: deze informatiebijeenkomst is meer gericht op het trainen. De informatiebijeenkomst die we op 19 april 2017 organiseren zal gaan over de reis, het verblijf en de dagen rondom de Tristan Hoffman Challenge.

 

 

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor