Team Mont Ventoux stelt zich voor

Hallo fietsliefhebbers,

We willen graag gebruik maken van de gelegenheid om Team Mont Ventoux aan jullie voor te stellen en waarom wij de Mont Ventoux gaan beklimmen.

Spontaan ontstond het idee om met een groep vrienden ons in te zetten voor Kanjers voor Kanjers en met als doel de Mont Ventoux te beklimmen. Een ieder van ons heeft hiervoor zijn eigen reden en daar komen we later op onze Facebook pagina op terug.

Misschien hebben jullie al gezien dat Team Mont Ventoux tussen de deelnemerslijst staat van de Tristan Hoffman Challenge 2016. Wie zijn wij?
Wij zijn vier vrienden uit een hechte vriendengroep die deze uitdaging aangaan. We hebben nog niet zoveel ervaring met het wielrennen, maar deze hopen we te krijgen wanneer we na het voetbalseizoen ons aansluiten bij de groepstrainingen van de Tristan Hoffman Challenge. Inmiddels zijn wij al begonnen met trainen in het vlakke Achterhoek om deze machtige berg te beklimmen.

Vanwege de tentamens in de maand juni 2016 is het niet mogelijk om samen met de Tristan Hoffman Challenge groep De Col de la Madeleine te beklimmen. Dit vinden we erg jammer, maar belet ons niet om zelfstandig geld in te zamelen voor Kanjers voor Kanjers.
Daarom gaat Team Mont Ventoux op 28 juli 2016 de Mont Ventoux beklimmen voor het goede doel!


Vriendelijke fiets groeten,

Team Mont Ventoux; Thijs Nibbelink, Daniel Platter, Robin Huurdeman en Wessel Arink

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor