Oproep aan alle oud-deelnemers

De kerngroep heeft alle oud-deelnemers een mail gestuurd. Enkele mailadressen zijn echter niet meer up-to-date. Om toch iedereen te bereiken plaatsen we hier ook nog de betreffende mail. Ga je ook weer mee?

Beste Kanjer,

Mooie herinnering
Denk jij ook nog vaak terug aan de Tristan Hoffman Challenge? Herinner je de prachtige klim nog? En de inspanning die je moest leveren om de top te bereiken? De warme ontvangst toen je de finishlijn passeerde? De overwinningsroes? De gezelligheid en de saamhorigheid? De voorgaande edities van de Tristan Hoffman Challenge waren een doorslaand succes. We zijn samen een geweldige sportieve uitdaging aangegaan en hebben vele tienduizenden euro’s verzameld voor Kanjers voor Kanjers. Van de opbrengst van de Tristan Hoffman Challenge zijn prachtige initiatieven ontwikkeld en vele kinderen ontzettend blij gemaakt. (Kijk nog eens op www.kanjersvoorkanjers.nl/projecten om het goede werk van Kanjers voor Kanjers terug te zien.)

Nieuwe herinneringen maken
Ook de Tristan Hoffman Challenge van 2016 heeft alles in zich om een succes te worden. Je hebt het vast al gehoord: op vrijdag 24 juni gaan we de uitdaging aan met de Col de la Madeleine in Zuid-Frankrijk. Deze bergpas in de Franse Alpen is 1.993 meter hoog, 26 kilometer lang en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 6,5 procent. De Col de la Madeleine is maar liefst 25 keer opgenomen in de Tour de France. Voor de ervaren fietsers die graag een extra uitdaging willen, bieden we de mogelijkheid om op de dag van de Tristan Hoffman Challenge de Madeleine van beide kanten te beklimmen.

Ga je mee?
En, kriebelt het al weer? Ga dan opnieuw de uitdaging aan voor Kanjers voor Kanjers en schrijf je in voor de Tristan Hoffman Challenge van 2016! We kijken er naar uit om je weer te mogen verwelkomen!

Hopelijk zien we elkaar snel!

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor