Nieuwe Kanjers voor Kanjers polsbandjes te koop

Ze zijn er weer. De unieke Kanjers voor Kanjers polsbandjes. Linie Wolters, Paulien Drew en Anita Bouwmeester, drie wandelende deelnemers aan de Tristan Hoffman Challenge, hebben een leuke actie bedacht. Het verkopen van gave en originele polsbandjes voor het goede doel van de Challenge, Kanjers voor Kanjers.

Na het succes van afgelopen jaar, hebben de dames besloten opnieuw deze unieke polsbandjes te verkopen. Dit keer in een nieuwe kleur. Daarnaast zijn er speciale bandjes voor kinderen verkrijgbaar. Voor een bandje betaal je slechts € 3,50 en daarmee steun je het goede doel. Wees er snel bij, want op=op.


Waar te koop?
Je kan de bandjes op twee manieren kopen. Namelijk bij de vestigingen van John Theissen Tweewielers in Lichtenvoorde en Aalten. Maar je kan ook een e-mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kanjersbandje2013

Super Kanjer sponsor

Kanjer sponsor

Sponsor